O nama

POVIJEST ANTINOG GAJA

Restoran Antin Gaj jedan je od najprepoznatljivijih restorana domaćih specijaliteta izvorne hrvatske kuhinje u samom središtu grada Zagreba, smješten na sjevernoj strani Branimirove tržnice, okružen mirom i zelenilom parka Branimirac.

Na gastronomskom i tradicijskom meniju grada Zagreba svakako je ime koje privlaći goste svojom vrhunskom ponudom i visokim standardima, te domaćom kuhinjom, koja se veže uz ovaj restoran sa višegodišnjom tradicijom. Tome u prilog govore brojne pohvale i više nego zanimljiv popis gostiju.

U restoranu je uvijek ugodna i domaća atmosfera, a interijerom dominira osebujan, šestinski stil.
Uz visoku razinu i profesionalnost posluge, u "Antinom Gaju" možete uživati u pažljivo pripremljenim delicijama i širokom izboru tradicionalnih jela, te jelovniku koji se redovito nadopunjuje svježom ponudom sezonskih namirnica i specijalitetima tradicionalne hrvatske kuhinje iz svih regija Hrvatske.

SvečanostiSlobodni smo Vam ponuditi, naš restoran, kao idealan prostor za organiziranje događanja poput, proslava, promocija, domjenaka, krštenja, krizmi i drugih različitih događaja.

U ugodnoj atmosferi, a zbog svoje prostranosti može primiti do 70 osoba, te je tako idelano mjesto za proslave, promocije, domjenke i druge različite događaje. Gastronomska ponuda za takva događanja bazira se na unaprijed dogovorenim menuima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta.

Također, za posebna društva, odnosno proslave i okupljanja zatvorenog tipa, prezentacije, radne ručkove, seminare, dječje rođendane i slična događanja, restoran je opremljen sa svom potrebnom audio-vizualnom opremom (veliki televizori, mikrofon i sl.) i gdje se gastronomska ponuda prilagođava specifičnostima samog događanja.

Ponosni smo na vrhunsko umijeće i profesionalizam svojeg osoblja koje će Vam pružiti najbolju uslugu jer vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.
Neka Vaš prvi izbor bude upravo u restoranu "Antin Gaj", gdje kvaliteta i dugogodišnja tradicija u organizaciji svečanosti, kao i poseban naglasak koji stavljamo na svoju gastronomsku ponudu samo su neki od elemenata zašto baš nama trebate ukazati povjerenje.

Pružamo ugodnu i opuštajuću atmosferu uz domaću hranu.