• .

    Antin Gaj restoran na Branimircu sa izvornom hrvatskom kuhinjom, gablecima, ...

  • ...

    jelima s roštilja, jelima ispod peke, ribom i dostavom gableca bilo gdje u Zagrebu i šire

Košarica


Vidi košaricu

Svečanosti

Slobodni smo Vam ponuditi, naš restoran, kao idealan prostor za organiziranje događanja poput, proslava, promocija, domjenaka, krštenja, krizmi i drugih različitih događaja. 


U ugodnoj atmosferi, a zbog svoje prostranosti može primiti do 70 osoba, te je tako idelano mjesto za proslave, promocije, domjenke i druge različite događaje. Gastronomska ponuda za takva događanja bazira se na unaprijed dogovorenim menuima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta. 

Također, za posebna društva, odnosno proslave i okupljanja zatvorenog tipa, prezentacije, radne ručkove, seminare, dječje rođendane i slična događanja, restoran je opremljen sa svom potrebnom audio-vizualnom opremom (veliki televizori, mikrofon i sl.) i gdje se gastronomska ponuda prilagođava specifičnostima samog događanja.
 


Ponosni smo na vrhunsko umijeće i profesionalizam svojeg osoblja koje će Vam pružiti najbolju uslugu jer vaše zadovoljstvo je naš uspjeh. 


Neka Vaš prvi izbor bude upravo u restoranu "Antin Gaj", gdje kvaliteta i dugogodišnja tradicija u organizaciji  svečanosti, kao i poseban naglasak koji stavljamo na svoju gastronomsku ponudu samo su neki od elemenata zašto baš nama trebate ukazati povjerenje.

Povezano

Odabrano

Brancin 250-300g

45,00 kn
Količina:

hobotnica-ispod-pekeJadranska hobotnica pečena ispod peke sa pekarskim krumpirom.

 

65,00 kn
Količina:

Orada 250-300g

45,00 kn
Količina:

przene-srdelePržene papaline 200g

 

 

 

22,00 kn
Količina:

 

przene-srdelePrženi gavuni 200g

 

 

 

28,00 kn
Količina:

 

Pržene lignje 200g

30,00 kn
Količina:

przene-srdeleSrdele na žaru 200g

 

 

 

25,00 kn
Količina:

przene-srdelePržene srdele 200g

 

 

 

25,00 kn
Količina: